виж Количката е празна

Новини

8 януари 2024

Предплатени SIM карти за онлайн проследяване

Предплатените SIM карти за онлайн проследяване се предлагат без обвързващ договор и без активационна такса. Подновяването става чрез закупуване на нов предплатен пакет за още 1 година. Ако не се презареди навреме картата се деактивира и услугата се прекратява. Ние се свързваме с всеки клиент за да напомним за изтичащ срок на закупената карта.

 

SIM картите се продават само в комплект с нашите GPS тракери и не могат да изпращат SMS съобщения. Ако желаете да получавате допълнителните SMS аларми и да използвате функциите на вградения микрофон при някои модели тракери, ще Ви бъде необходима стандартна SIM карта за гласови услуги (телефонни разговори) с активиран мобилен интернет.

 

SIM картата се регистрира на името на клиента, който я е закупил и може да се използва само за онлайн проследяване на GPS тракера, съгласно Общите условия на електронен магазин FREE-GPS.BG. Картата се поставя в слота и се запечатва с гаранционен стикер. Фирмата не носи отговорност за работата на SIM карта, която е извадена от тракера, а предплатената сума за нея не се възстановява.

 

За допълнителна информация, моля свържете се с нас.