виж Количката е празна

Новини

8 януари 2024

GPS проследяване без абонаментни такси

ФРИЙ ДЖИ ПИ ЕС ЕООД e вносител на GPS тракери за проследяване, наблюдение и контрол. Гарантираме напълно БЕЗПЛАТНО онлайн проследяване за неограничен период от време чрез мобилно приложение и интернет платформа на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Единственият допълнителен разход е свързан със SIM картата, която е необходима за работата на всеки тракер.

 

За улеснение на клиентите вече предлагаме няколко вида предплатени SIM карти за онлайн проследяване на нашите GPS тракери. Картите на Виваком за България струват 35 лева за 6 месеца и 59 лева за 1 година. Картите за България, които работят с всички мобилни оператори в страната, струват 79 лева за 1 година, а международните карти с роуминг, които работят в над 200 държави, струват 99 лева за 1 година.

 

 

Подновяването им става чрез закупуване на нов предплатен пакет, като ние се ангажираме да се свържем с всеки клиент за да напомним за изтичащ срок. Цените на нашите карти са най-добрите оферти за предплатени пакети, но закупуването не е задължително. Изборът на мобилен оператор и тарифен план е въпрос на лични предпочитания, важното е да има добро покритие в района, където ще се ползва. Нашите GPS тракери работят във всички мобилни мрежи и имат 1 година гаранция.

 

 

За допълнителна информация, моля свържете се с нас.